Laatste nieuws

Digiduif wordt Social Schools 3.0

Voor de zomervakantie hebben we u al geïnformeerd op de geplande verandering van Digiduif in Social Schools. Binnenkort gaat het dan ook echt gebeuren. Er gaat veel veranderen, maar 1 ding gaat in elk geval niet veranderen: uw inloggegevens. 
Vanaf komende maandag (na 14.00 uur) kunt u met uw bekende gegevens inloggen op de webapp (website) en app van Social Schools. De app is te dowloaden in de App Store van Apple en de Play Store van Google voor Android.
In het bericht hieronder leest u meer informatie over Social Schools 3.0 en wat er vernieuwd en verbeterd is.

Veranderingen voor ouders / verzorgers

Binnenkort komt de nieuwe digiDUIF app er aan! Deze gaat “Social Schools 3.0” heten en bevat de volgende nieuwe mogelijkheden:

  • Berichten in een aantrekkelijk, interactief jasje;
  • Eenvoudiger reageren op berichten of contact opnemen met school;
  • Groepspagina’s in de app - alle informatie van de klas van je kind op 1 plek.

 

WAT MOET U DOEN?

Voorlopig niets!

Zodra de school de nieuwe app gaat gebruiken ontvangt u een melding in de oude app en/of op de computer met een link naar de nieuwe (web)app.

Tot die tijd gebruikt u gewoon nog de digiDUIF app en/of website.

Inloggen in de nieuwe app en website kan straks met uw bestaande account!

Voor meer informatie en uitleg verwijzen wij u naar de volgende website:

https://www.socialschools.nl/veranderingen-digiduif#veranderingen-ouders

 

Eerste schooldag 2018 - 2019

Op maandag 3 september 2018 gaan de schooldeuren weer open voor het schooljaar 2018 - 2019. De leerkrachten zijn er klaar voor en hebben er zin in. We hopen u en uw kind(eren) ook. Denkt u er wel aan dat de schooldagen vanaf dit schooljaar tot 14.15 uur duren?

 

Staking 5 oktober

Voor donderdag 5 oktober 2017, op de Dag van de Leerkracht, stond een studiedag gepland. Het team zou dan een extra kanjertraining-scholing krijgen.

Echter, op deze datum heeft ook de vakbond ons opgeroepen te staken en naar Den Haag te komen om kracht bij te zetten aan de eisen voor een betere onderwijs CAO.

Hierdoor kunnen wij niet deelnemen aan de georganiseerde studiedag. Omdat de training wel verplicht is, hebben wij deze kunnen verzetten naar maandag 9 oktober 2017. Alle kinderen zijn dus beide dagen vrij.

Eerste schooldag

De eerste schooldag voor het schooljaar 2017 - 2018 is op donderdag 7 september as. De kinderen worden om 8.30 uur in de klas verwacht. De deuren zullen om 8.15 uur worden geopend.